Termeni si conditii

Plasarea unei comenzi catre S.C. Vioris Parfumerie S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea "Cum cumpar".

Informatiile furnizate catre S.C. Vioris Parfumerie S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. Vioris Parfumerie S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. S.C. Vioris Parfumerie S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora. Pentru produsele cu disponibilitatea "Out of stoc", S.C. Vioris Parfumerie S.R.L.nu poate garanta pretul. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Discount-urile, reducerile si promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Discount-ul se calculeaza dupa formula: Pret final = Pret initial*((100-Discount)/100).

Produsele comercializate prin intermediul www.viorisparfumerie.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala.

S.C. Vioris Parfumerie S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Orice reclamatii ulterioare achizitionarii produselor de la S.C. Vioris Parfumerie S.R.L.si desigilarii acestora nu vor fi luate in considerare.  

 

 

© copyright 2002-17 Toate drepturile rezervate de : S.C. Vioris Parfumerie S.R.L.
S.C. Vioris Parfumerie S.R.L. - CIF: RO16306031 Cluj Napoca
Informatii juridice(ANPC) | Politica de confidentialitate