Cardul de fidelitate Vioris Silver

 

 

Ce este acest card?

Este un card care va rasplateste fidelitatea dumneavoastra acordandu-va discounturi de 5% la urmatoarele cumparaturi plasate pe acest site in decursul unui an intreg.

Cum putem intra in posesia cardului Vioris Silver si a discountului aferent de 5 %?

Daca facem cumparaturi de peste 150 RON produse Voris de pe site-ul nostru, cumulat in cursul unui an calendaristic sau in cadrul unei singure comezi si ulterior achitarii sumei mentionate.Nu veti intra in posesia cardului fizic, ci numai scriptic in momentul in care ati primit un e-mail la depasirea pragului de 150 RON cumparaturi Vioris achitate intr-un singur an.

Cat este valabil cardul Vioris Silver?

Valabilitatea cardului este de un an de zile din momentul in care ati atins pragul de 150 RON cumparaturi achitate si se aplica la toate cumparaturile efectuate timp de un an calendaristic ulterior informarii primite pe mail.

Cum putem urmarii aplicarea discountului si respectiv a beneficiilor cardului Vioris Silver?

La fiecare cumparatura, vom primii o factura unde veti putea gasii discountul de 5% aplicat produselor cumparate pe acest site.Discountul nu se aplica si pretului transportului.Facturile acestor categorii de clienti vor fi marcate cu inscriptia "Client Vioris Silver".

© copyright 2002-17 Toate drepturile rezervate de : S.C. Vioris Parfumerie S.R.L.
S.C. Vioris Parfumerie S.R.L. - CIF: RO16306031 Cluj Napoca
Informatii juridice(ANPC) | Politica de confidentialitate